Det digitala och innovativa affärssystemet för små & medelstora företag.

1200000+

användare

170

länder

75000+

företag

28

språk

50

lokaliseringar

Vi väger kontinuerligt kostnader och fördelar för att vi konsekvent ska leverera en hög avkastning på investeringen. Vi strävar efter att alltid erbjuda högsta service, för att möta kundernas behov, överträffa förväntningarna och att lära av allt vi gör. Vi strävar efter att engagera intressenter och att samarbeta med ömsesidig respekt

Affärssystemet som växer med din verksamhet

SAP Business One samordnar alla huvudområden i ditt företag – ekonomi, försäljning, kundrelationer, lagerhållning, produktion och drift

Till skillnad från många av de affärssystem för mindre och medelstora företag som idag finns på marknaden är SAP Business One en heltäckande applikation som eliminerar behovet av separata installationer och komplex integrering av olika moduler.

Man med laptop i skogen

Implementation & support

Dra fördel av de omfattande industrispecifika funktionerna, bästa praxis och inbyggda processer i SAP Business One.

När ditt företag expanderar kan du utöka SAP Business One så att systemet motsvarar dina specifika affärsbehov och industriella utmaningar med hjälp av SAP Business One-studio, ett programvaruutvecklingsverktyg eller ett av de över 500 add-on lösningar som tillverkas av våra  partners.

Två kugghjul

Implementation

BeOneNorths branscherfarenhet kombinerat med vårt tjänste- och produktutbud, ger oss en unik möjlighet att uppfylla såväl tekniska som verksamhetsmässiga behov vid ett implementationsprojekt.

Hand med idélampa

Applikationsutveckling

Vi levererar tilläggsprodukter och funktionalitet, för att ytterligare effektivisera Er affärslösning. Vi är, kort sagt, specialister på att anpassa systemen efter verksamhetens villkor.

Kugghjul och person

Support

På kundsupport jobbar vi för att du som kund skall känna dig nöjd. Vi försöker att på ett professionellt och effektivt sätt hjälpa er med de frågeställningar som uppstår.

Boka demo