Det digitala och innovativa affärssystemet för små & medelstora företag.

MyWave

Spännande nyheter från BeOneNorth inom AI

Vi är stolta över att meddela vårt nya strategiska partnerskap med MyWave.AI, en pionjär inom generativ AI för företag. Tillsammans med SAP Business One, och andra system via MyWave´s mångsidiga API-integrationer, tar vi ett stort kliv framåt i vår digitala transformationsresa.

Varför MyWave.AI?

MyWave´s plattform är inte bara kraftfull—den är också anpassningsbar och kan integreras med en rad olika system och lösningar. Den utmärker sig speciellt i att hantera data från webshoppar, marknadsplatser och IoT-sensorer, vilket öppnar upp för avancerade möjligheter inom e-handel och automatiserad dataanalys.

Vår framtid tillsammans

Vi ser detta partnerskap som en grundpelare i vår strategi för att ständigt ligga i framkant av teknik och innovation. Genom att kombinera våra styrkor med MyWave´s AI-kompetenser, är vi redo att transformera våra kunders affärsprocesser och erbjuda våra kunder och partners nästa generations teknik.

Geraldine McBride, VD och grundare av MyWave.AI säger:

"Vi är glada att kunna tillkännage vårt nya partnerskap med BeOneNorth. Detta samarbete är ett viktigt steg framåt i vår strävan att sprida GenAI till företag runt om i världen. Genom att kombinera våra styrkor med BeOneNorth är vi övertygade om att vi kan leverera ännu större värde till våra kunder och driva innovation på SMB-marknaden. Tillsammans ser vi fram emot att uppnå anmärkningsvärda milstolpar och sätta nya standarder för excellens.”

Om ni är intresserade och vill veta mer så kan du läsa mera här eller boka ett möte med oss!

Följ med oss på denna spännande resa mot en ljusare, mer innovativ framtid.

Tack till teamet på MyWave: Chelsea Sanford Amy Johnson Geraldine McBride

Boka möte