Det digitala och innovativa affärssystemet för små & medelstora företag.

Vår Koncern

Koncernbolag

Koncernen består av ett 30-tal portföljbolag inom olika branscher. Alla drivs enligt vår metod, som fungerar utmärkt för att skapa tillväxt. Våra portföljbolag utgör ett stort nätverk och många av dem arbetar också tillsammans. Gemensamt för dem är att de drivs av makalösa människor som gör skillnad

Krux logo

Krux

Krux är ett konsultföretag i gränslandet mellan affär, marknad och organisation. De översätter ditt varumärke emotionellt och visuellt så att det blir lätt att förstå och använda i affärsutveckling, kommunikation och verksamhetsutveckling. Krux levererar oberoende tankar från erfarna människor med hög problemlösningsförmåga. Med verklig nytta i fokus.

T2 logo

T2

T2 är specialiserade på ledarskaps- och industriutbildningar. Med fokus på människan och hållbar samhällsutveckling anordnar de längre och kortare utbildningar till företag och offentlig sektor. Företagets lokaler ligger centralt på Campus i Skellefteå

NPB Admin logo

NPB Admin

NPB Admin är en flexibel och digital redovisningsbyrå i Skellefteå. Byrån hittar effektiva och kundanpassade lösningar som frigör tid för kunderna, och ger dem möjlighet att fokusera på sina kärnverksamheter.

Repay logo

Repay AB

Vi på Repay är experter på att kapa och skära stål. Det är vårt fokus och det är därför vi gör det så bra. Våra specialiserade verksamheter finns på många platser i Sverige och vi jobbar tillsammans för att du ska få dina ståldetaljer levererade i rätt kvalitet, på det sätt du önskar och när du vill ha dem.

Tentipi logo

Tentipi

Tentipi är världsledande inom tältkåtor. Företaget grundades 1989 i Moskosel i Arvidsjaurs kommun. Tälten sys för hand och kommer i flera storlekar, från mindre tält för familjecamping och expeditioner till stora tält för bröllop och fest. Kunderna finns över hela världen och huvuddelen av tälten går på export.

Green Flight Academy logo

Green Flight Academy

Internationell flygskola som levererar utbildning till blivande trafikflygpiloter och privatpiloter. Den första flygskolan i världen som använder elflygplan som en del av en kommersiell trafikpilotutbildning. Lokaliserad på Campus i Skellefteå och Skellefteå Airport.

Forsbergs bil logo

Forsbergs bil

Bilhandlare med bilhall och serviceverkstad i Skellefteå. Auktoriserad återförsäljare och servicelämnare av Peugeot, Citroen och Isuzu. Hos Forsbergs får du som privat- och företagskund alltid ett professionellt bemötande.

Umesläp logo

Umesläp

Umesläp tillverkar hästsläp och hästlastbilar av hög kvalitet för nordiska förhållanden, hästtransporter med hästens bekvämlighet och säkerhet i fokus. All produktion sker sedan starten 1959 i den egna fabriken i Bygdsiljum.

Hemavans Fjällcenter logo

Hemavans Fjällcenter

Hemavans Fjällcenter erbjuder boende, restaurang och konferens i Hemavan, norra Sveriges största skidort. I anläggningen, med gångavstånd till skidbacke och flygplats, kan både privat- och företagskunder njuta av bra service och familjär atmosfär.

TSAB logo

TSAB

Terramet-Stålcenter (TSAB) i Jönköping är en av Sveriges snabbast växande plåt- och stålleverantörer. Med landets bredaste lagersortiment kan företaget garantera snabba och säkra leveranser varje gång.

ITG Steelpiles logo

ITG Steelpiles

ITG Steelpiles är specialister på stålpålar för markförstärkning vid byggnation av bostäder, industrifastigheter och infrastruktur. Med egen tillverkning och eget lager i Uddevalla erbjuder företaget hög flexibilitet i leveranstid, volym och produktegenskaper.

Snidex logo

Snidex

Snidex säljer, utvecklar och tillverkar fönsterlösningar i volym till kunder med unika behov av form och funktion. Det anrika företaget har med stor hantverksskicklighet varit verksamma i Burträsk sedan 1918.

Arje Lifting logo

Arje Lifting

Arje Lifting Systems AB i Bureå tillverkar och säljer hjälpmedel för tunga och ergonomiskt påfrestande arbeten inom verkstads- och fordonsindustrin. Företagets viktigaste produkter är fordonslyftar och lägesställare.

Boka möte