Det digitala och innovativa affärssystemet för små & medelstora företag.

”Med fokus på små och medelstora kunder, och med stort kunnande, levererar vi SAP Business One digitala innovativa affärslösningar för företag i tillväxt.

Inköps- och lagerstyrning

Optimering av förvärv och inköp för att öka dina marginaler

Alla små och medelstora företag kräver ett system för hantering av upphandlingsprocessen, från begäran av offerter till skapande av köpförfrågningar och betalning av leverantörer.

Två lagermedarbetare
Kreditkort

Inköp

Skapa köpförfrågningar, inköpsorder och godskvitton; koppla samman köpdokument och spåra dokument i granskningssyfte; hantera returgods, extrautgifter och transaktioner med olika valutor.

Diagram och pengapåse

Masterdata hantering

Hantera detaljerade uppgifter med hjälp av ett användarvänligt gränssnitt, se kontosaldon och inköpsanalyser och upprätthålla detaljerad artikel inköpsinformation, med prislistor och skatteinformation.

Tårtdiagram

Integration av lager och redovisning

Synkronisering av godsmottagning och lagerhantering i realtid;

Industriarbetare och diagram

Hantera dokument

Gällande leverantörsskulder, avbeställningar och kreditnotor med referens till inköpsorder; planera dina materiella behov; och anpassa dina inköp till dessa

Person som visar rapport på en skärm

Enkel up-to date rapportering

Skapa rapporter baserat på aktuella uppgifter och visa dem i olika rapportformat och på olika kontrollpaneler.

SAP Business One hjälper dig fullfölja hela cykeln från beställning till betalning, inklusive kvitton, fakturor, returgods och betalningar. De inbyggda rapportverktygen gör att du lätt kan jämföra olika leverantörer och priser, vilket gör att du kan förhandla bättre och identifiera möjligheter att spara kostnader.