Det digitala och innovativa affärssystemet för små & medelstora företag.

”Med fokus på små och medelstora kunder, och med stort kunnande, levererar vi SAP Business One digitala innovativa affärslösningar för företag i tillväxt.

Inspect

App för kvalitetskontroll

Inspect är en molnbaserad applikation för kvalitetskontroll som gör det möjligt för kvalitetsansvariga att planera, automatisera och delegera arbete. Samt hjälper inspektörer att köra tester och registrera resultat. Inspect består av två separata applikationer som fungerar sömntös med varandra.

En dator med ett grafikt gränssnitt

Planera inspektioner och kvalitetsmål

Hantera inspektionsplaner med exempelplaner och kvalitetsmål för varje inspektionssteg. Bygg teststeg med instruktioner för kontrollanten, definiera kvalitetsmål och regler för hur många prover som ska tas.

Utför inspektioner och samla in kvalitetsdata

En tydlig, papperslös översikt över arbetet för inspektören med datainsamling på verkstadsgolvet. Bearbeta inspektionsplaner, samla in kvalitetsdata och defekttyper och avsluta inspektionsorder.

Övervaka framsteg och status för inspektionsbeställningar

Övervaka utförandet av besiktningsorder och kvalitetstrender. Se resultat i realtid och fatta snabba beslut om uppföljningsuppgifter.

Analysera inspektionsresultat

Gör en djupdykning i testresultat och spåra globala kvalitetstrender. Detaljerad vy av resultaten per inspektionsorder.

Inspect riktar sig till nya eller befintliga SAP Business One kunder som utför kvalitetsinspektioner och som söker en säker lösning för att effektivisera deras processer.

Inspect är sammansatt av 2 separata applikationer för kvalitetskontroll som gör det möjligt för kvalitetsansvariga och inspektörer att arbeta sömlöst tillsammans.

Inspect fokuserar på specifika affärsroller, deras problem och behov, och ökar produktiviteten hos kvalitetsavdelningar och hjälper dem att fatta bättre beslut genom att automatisera inspektioner, effektivisera datainsamlingen på verkstadsgolvet och svara på resultat i realtid.

En laptop

Kvalitetsansvarig

Definiera inspektionsplaner, spåra och släpp inspektionsorder.

En iPad

Operatör

Se och utför inspektionsprover och samla in kvalitetsdata.

Fördelar

Dator med checklista

Out-of-the-box lösningar

Out-of-the-box lösningar för specifika affärsroller för ett snabbt och smidigt sätt att arbeta.

Kugghjul med person

Mindre komplexitet

Mindre komplexitet tack vare lättanvända funktioner och självförklarande användargränssnitt.

Förstoringsglas och checkbox

Enkel och problemfri implementering

Enkel och problemfri implementering och minimalt stöd för en snabb start.

Designad för att fungera  hand i hand  med SAP Business One för att effektivisera kvalitets­inspektionsprocessen i leveranskedjan.